Inbraak verdachten aangehouden

De afdeling Kapitale Delicten heeft een zaak in onderzoek, waarbij er in het magazijn van een bedrijf in het stadscentrum meermalen is ingebroken. De inbraken moeten in de periode van vrijdag 30 september tot en met woensdag 12 oktober 2016 zijn gepleegd.

De verdachten hebben weggenomen:

56 stuks Samsung smart televisietoestellen van 36, 46, 39, 50 en 60 inches; 24 stuks Philips haardrogers; 6 flat screen televisie muur brackets en een digitale video recorder.

Tijdens het onderzoek zijn vier verdachten in beeld gebracht. Twee hunner, Raoul N. (26) en de 31-jarige Miquel C. zijn op dinsdag 25 oktober aangehouden. De derde, de 32-jarige Otmar R. is op donderdag 27 oktober en de vierde Kevin B. (24) op zondag 30 oktober aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het viertal in verzekering gesteld. Twaalf helers die in deze zaak waren aangehouden, zijn na verhoor gezonden. Er zijn ook 9 stuks 39 inch televisietoestellen in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het vermoeden bestaat dat er meerder helers en daders zullen worden aangehouden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.