Inbraak verdachte aangehouden; Recherche Midden zoekt eigenaar lampen

De 47-jarige Gilio K. is op maandag 2 maart door de recherche van Regio Midden aangehouden ter zake inbraak. Tijdens deze inbraak heeft de verdachte verschillende goederen uit een container weggenomen.

Via sociale media zijn camerabeelden van deze inbraak gedeeld en heeft men Gilio herkend als de inbreker. Na uitgewerkte informatie is Gilio in het district Coronie aangehouden. Bij de aanhouding zijn enkele lampen in het bezit van Gilio aangetroffen. Hij kan of wil niet verklaren hoe hij aan de lampen is gekomen. Deze lampen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Eigenaren die deze lampen via de geüploade foto’s herkennen, kunnen zich met medeneming van de nodige bewijzen, kwitanties et cetera, wenden tot de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het gebouw van politie De Nieuwe Grond en is te bereiken op telefoonnummers 582200 en 582050.

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.