Inbraak verdachte aangehouden en opgesloten; kompaan voortvluchtig

De politie van het bureau Centrum heeft op woensdag 29 mei de 47-jarige verdachte Stephan H. in het stadscentrum aangehouden.

Stephan wordt ervan verdacht samen met een kompaan in de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 mei te hebben ingebroken in een handelszaak aan de Keizerstraat.

Na een plaatselijk en buurtonderzoek zijn op camerabeelden van belendende panden duidelijk te zien hoe twee manspersonen de inbraak plegen. Stephen, H. blijkt een van de inbrekers te zijn. Er zijn onder andere sportschoenen uit de zaak gestolen.

Stephan werd in de vooravond van woensdag 29 mei door een werknemer van de handelszaak herkend en staande gehouden. Hij werd vervolgens aangehouden door de ingeschakelde politie. Bij zijn voorgeleiding heeft Stephan toegegeven dat hij een van de inbrekers was. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zijn kompaan is nog voortvluchtig. inbraak. De buit is nog niet terecht.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.