Inbraak bij MMC leidt tot inverzekeringstelling 61-jarige recidivist I.M.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op zaterdag 10 juli de 61-jarige recidivist I.M. kort na een inbraak opgespoord en aangehouden.

I.M. wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juli een inbraak te hebben gepleegd op een afdeling van het Mungra Medisch Centrum (MMC). De verdachte verschafte zich toegang tot het gebouw door enkele shutters te lichten. Hij heeft echter niets kunnen wegnemen, maar heeft vermoedelijk op zoek naar geld enkele laden kasten vernield. Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden de verdachte I.M., die een bekende van de politie blijkt te zijn positief herkend. Na zijn aanhouding werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Terwijl het onderzoek werd voortgezet, deed ene F.A. die op vrijdag 9 juli aangifte van inbraak in zijn woning had gedaan, het politiebureau aan. Teneinde aan te geven wat de weggenomen goederen waren van die inbraak. In de politiewacht herkende deze aangever een tas die bij de inbraak uit zijn woning zou zijn weggenomen, positief als de zijne. Op grond hiervan werd I.M. eveneens verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan de woninginbraak bij de aangever F.A..

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de recidivist I.M. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.