Illegale vreemdeling had trouwplannen met Surinaamse

De politie van Leiding kreeg melding van een illegale vreemdeling die op een adres in het ressort overlast bezorgt aan de omwonenden.

Uit het politieel onderzoek kwam vast te staan dat de 50-jarige vreemdeling Peter S. woonachtig is op het adres.  De man had een kort verblijf in Suriname dat vervallen is op 28 januari 2016. Ook zijn passagebiljet is vervallen.  Hij verklaarde aan de politie niet over het geld te beschikken om zijn passagebiljet te actualiseren. De politie heeft vastgesteld dat de illegale vreemdeling niet voor overlast zorgt in de omgeving.

De vreemdeling had trouwplannen met een vrouw in Suriname. Bij onderzoek is echter gebleken dat hij nog getrouwd is. Peter is nog bezig met het echtscheidingsproces. Pas als zijn vorig huwelijk ontbonden is, kan hij met de Surinaamse vrouw trouwen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Peter in vreemdelingen bewaring opgenomen.  

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.