Illegale marktventers van de straat verwijderd

In het kader van ordening van de binnenstad heeft de politie van het ressort Centrum op dinsdag 4 april 2023 na herhaaldelijke waarschuwingen illegale markventers op de kruising van de Saramacca- en de Dr. Sophie Redmondstraat verwijderd. Daarbij zijn hun goederen in beslag genomen en zijn de overtreders proces-verbaal aangezegd.

Door het gedrag van deze illegale marktventers wordt ook de verkeersveiligheid ernstig in gevaar gebracht, aangezien voetgangers gedwongen worden om op de rijbaan hun weg te vervolgen. Het komt zelfs voor dat er op de rijbaan tafels worden geplaatst, waarop de overtreders hun verkoopwaar plaatsen.

Op de illegale venters doet de politie ten overvloede het beroep hun goederen niet op of langs de openbare wegen ten verkoop aan te bieden. Zoekt u een daarvoor bestemde plek, zodat u op legale wijze geld kan verdienen.

De politie zal op gezette tijden de controle in de binnenstad opvoeren en indien de illegale venters geen gevolg geven aan deze oproep, zal er tegen hen worden opgetreden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.