Illegale jaloerse visser in de kraag gevat

De politie van Livorno heeft op donderdag 18 mei de 50-jarige Raghoewar N. aangehouden.

Deze verdachte (visser van beroep) vertoeft illegaal in het land en wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin en haar huidige vriend met de dood te hebben bedreigd. De vrouw die meermalen op diverse politiebureaus aangifte tegen Raghoewar heeft gedaan, deed op 22 april wederom aangifte tegen hem bij de politie van Livorno.

Zij verklaarde een relatie van vier jaar met de visser te hebben gehad. Vanwege het feit dat hij haar veelvuldig mishandelde, verbrak ze in oktober van het vorig jaar de relatie. Van die mishandeling deed ze aangifte op het politiebureau de Nieuwe Grond. Raghoewar is toen aangehouden en in verzekering gesteld. Tijdens het onderzoek bleek hij illegaal in het land te vertoeven en op 9 oktober 2016 is hij gedeporteerd naar Guyana.

Hij wist echter Suriname weer binnen te komen. De vrouw die inmiddels een andere relatie heeft, is op haar nieuw adres te Winti Wai met haar nieuwe vriend door Raghoewar met de dood bedreigd. De vrouw verhuisde samen met haar partner toen naar de Toekomstweg. Ook op dit adres werden ze op zaterdag 22 april gemolesteerd door de jaloerse visser. De vrouw deed toen aangifte tegen hem. De jaloerse visser die op een boot woonde, is opgespoord en niet aangetroffen.

Na bekomen informatie is hij op 18 mei toen hij van zee kwam aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in afwachting op zijn berechting en weder uitzetting  in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.