Illegale jachtgeweer gaat af; partner raakt gewond

Ganesh S. (27) is op dinsdag 10 november door de politie van Santodorp aangehouden voor illegale wapen bezit. De politie kreeg melding van een slachtoffer dat zich bij de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis bevond met een schotverwonding. Zij begaf zich naar het ziekenhuis voor onderzoek. Het slachtoffer Santhusha werd aangetroffen.

Zij  verklaarde aan de politie dat ze bezig was haar slaapkamer schoon te maken toen het jachtgeweer dat op de klerenkast was geplaatst, kwam te vallen.  Het geweer dat geladen was, ging af met het voor haar het noodlottige gevolg. Santuscha werd geraakt aan haar bovenbeen.  Volgens de behandelende arts is operatief ingrijpen  noodzakelijk.

De partner van het slachtoffer verklaarde bij zijn aanhouding het jachtgeweer drie jaren terug te hebben gekocht bij een man met wie hij samenwerkte. Hij heeft het gekocht voor bescherming tegen dieven. Ganesh werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het jachtgeweer is in beslag genomen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.