Illegale gouddelver beschoten

De illegale gouddelver Victor, A. alias “Mogo”. (26) is op zaterdag 21 november beschoten door een security guard te Roma Pit op het terrein van I Am Gold.

De politie van Bronsweg kreeg de melding van een schietpartij te Roma Pit, waarbij een manspersoon is geraakt. Het slachtoffer Victor werd door andere vrienden voor medische behandeling overgebracht naar de RGD poli te Brownsweg.

De politie begaf zich naar de poli en werd het slachtoffer per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Volgens verklaring van de vrienden was Victor samen met hun goud gaan winnen in een concessie van derden te Roma Pit. Een security guardene Abauna alias “Tupac” in dienst van ene “Goorie” loste schoten op de illegale gouddelvers met vermoedelijk een vuistvuurwapen. Victor werd hierbij geraakt in zijn rug en werd door de vrienden overgebracht naar de RGD poli te Brownsweg.

De verdachte is nog niet achterhaald. De politie van Brownsweg is belast met het onderzoek.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.