I-phone dief aangehouden door omstanders

Demani S. (18) is in de avond van dinsdag 29 juni door omstanders in de omgeving van de Rodastraat aangehouden.
Het politioneel onderzoek wees uit dat Demani die nog schoolgaand is onder een fake account via social media een afspraak maakte met een verkoper van een I-phone. Zoals afgesproken ontmoette de verkoper de verdachte die zich voordeed als Chivaro R. aan de Fred Muraystraat.
Tijdens de onderhandeling hield Demani de verkoper voor dat hij vanwege de slechte internetverbinding dichtbij de woning zou gaan staan om het toestel uit te testen. Bij die gelegenheid nam hij plotseling de benen en rende verschillende percelen op. Bij navraag bleek dat Chivaro niet woonachtig is aan de Fred Muraystraat en is hij niet bekend bij de bewoners.
De benadeelde schreeuwde om hulp en gelukte het omstanders Demani aan te houden. De verdachte werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Demani door de politie in verzekering gesteld. De I-phone die op de verdachte terug was gevonden, is inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.