Huurder ingesloten voor mishandeling

De 39-jarige huurder Winston E. is op vrijdag 7 september door de politie van ressort Centrum in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn verhuurder.
Winston mishandelde de verhuurder op maandagavond 3 september. Volgens verklaring van het slachtoffer belde Winston hem op die bewuste maandag avond op. Hij nam niet op omdat hij vermoedde dat Winston weer met een smoes zou komen over waarom hij weer achter stond met de betaling van de huur. Voorts dat hij op dat moment op weg was naar een vriend van hem die in de buurt van Winston woonachtig is.
Winston moet zijn verhuurder hebben gezien want hij ging naar het adres waar die op bezoek was. Er ontstond kort daarna een woordenwisseling tussen Winston en zijn verhuurder. Op een gegeven moment trok Winston een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht zijn verhuurder een verwonding toe aan een van zijn bovenarmen. Na zijn daad ging Winston weg. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Winston. Na te zijn opgespoord en aangehouden is Winston, zoals eerder aangegeven, achter slot en grendel gezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.