Human Resource Management (HRM) KPS brengt werkbezoek aan politiebureaus

De HR-manager van het Korps Politie Suriname en haar staf hebben samen met de afdelingen Rechtspositie, Dienstverlening, Salarisadministratie, Personeelszorg, Personeelsmanagement & Organisatie en Bedrijfsvoering in het weekend van zaterdag 3 op zondag 4 maart een werkbezoek gebracht aan de politiebureaus van Regio West en op vrijdag 10 maart 2023 aan de politiebureaus van Regio Oost.

Tijdens het werkbezoek heeft de HR-manager zich georiënteerd in de werkomstandigheden van de medewerkers. De collega’s werden toegesproken en aangehoord en zijn daarbij de persoonlijke en algemene zaken waarmee zij zitten naar voren gebracht. Hierdoor konden onduidelijkheden die betrekking hadden op de interne dienstverlening direct door de afgevaardigde medewerkers worden verduidelijkt of recht getrokken. Het is de eerste keer dat een HR-manager werkbezoeken heeft afgelegd op politiebureaus. Het ligt in de bedoeling dat dit team ook de Regio’s Midden en Paramaribo aandoet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.