Huidige en ex-vriend in het ziekenhuis opgenomen met steekverwondingen

De 42-jarige Rudy D. moet gisteravond 14 februari, omstreeks 19.40 uur, de vriend van zijn ex-vriendin hebben neergestoken met een scherp voorwerp. Dit incident vond plaats aan de Soekradjweg in het politie ressort Nieuwe Grond.  De vrouw  heeft aan de politie verklaart dat  Rudy D. de dader is.  De huidige vriend van de vrouw was gisteravond niet aanspreekbaar en is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Deze 49-jarige man is onder andere in de borststreek gestoken.

Ongeveer een uur daarna kreeg de politie meldkamer een melding binnen dat een personenauto bestuurder tegen een boom was opgebotst in de Padiweg. De Padiweg bevindt zich in het politie ressort Jarikaba. De plaatselijke politie trof  een hevig bloedende man in de auto aan. De man, die niet aanspreekbaar was, werd met  de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis kwam men  tot de ontdekking, dat  de man ettelijke steekverwondingen vertoonde in de buikstreek. Politie onderzoek heeft aan het licht gebracht dat deze gewonde man de verdachte Rudy D. is. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe Rudy D. gewond is geraakt. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Nadere informatie volgt.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.