Hoogbouw woning totaal afgebrand

Een hoogbouw woning die gedeeltelijk uit steen en hout is opgetrokken is in de vroege ochtend van maandag 30 november in de as gelegd.

Wetsdienaren van het politiebureau Geyersvlijt kregen de melding van een woningbrand aan de Hecubastraat en deden voor onderzoek het adres aan. Bij aankomst op de locatie stond het huis reeds in lichter laaie. De woning die op het elektriciteitsnet is aangesloten is nagenoeg volledig met inboedel afgebrand.

Volgens verklaring van de eigenaar van het pand was hij in diepe rust. Op een bepaald moment schrok hij wakker door een enorme rookontwikkeling om zich heen en het gegil van buurtbewoners.

Hij wist zich in veiligheid te brengen. Een auto die in de garage stond geparkeerd heeft ook schade opgelopen. Een belendend pand liep schroeischade op.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De woning was wel tegen brand verzekerd.

De afdeling Forensische Opsporing en de politie van het bureau Geyersvlijt zijn belast met het onderzoek van deze brand.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.