Hoofd Santodorp spelt distinctieven op voor ondergeschikten

bevordering SD 2  bevorderind SD 3 Een aantal politieambtenaren is op vrijdag 6 november bevorderd in de naast hogere rang. De bevorderingen hebben op de verschillende politiebureaus in stad en district plaatsgevonden. De afdeling Public Relations nam op uitnodiging van het hoofd van het politiebureau Santodorp, de inspecteur van politie Sandra Claver een kijkje hoe de bevordering daar plaatsvond.

Op dit politiebureau zijn zes politieambtenaren in de rangen van onder inspecteur van politie, agent van politie eerste klasse en agent van politie derde klasse bevorderd. Deze manier van bevordering van medewerkers vindt de politie officier prima. Ze ziet het als een persoonlijke band kweken met ondergeschikten die voor hun inzet beloond worden na door haar zelf te zijn beoordeeld. “Ik heb persoonlijk een paar van ze beoordeeld en weet dat ze de bevordering waard zijn’’, zei de inspecteur.  De kwaliteiten van deze collega’s is bekend bij de politie officier.

Naast het bevorderen van politieambtenaren zijn er ook anderen die ook in aanmerking zouden moeten komen voor hun bevordering. Echter is deze bevordering vanwege een minder goede beoordeling ingehouden. De bevordering vindt plaats na beoordeling van de politieambtenaren op hun functioneren.

De afdeling Public Relations feliciteert alle collega’s die zijn bevorderd en wens hen succes in hun carrière gang toe.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.