Honderd elf lijnbussen gecontroleerd

Wetsdienaren van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hebben samen met medewerkers van het ministerie van Openbare Werken en Transport (OWT) op donderdag 23 maart controle uitgevoerd op lijnbussen.
De controle is gehouden op de hoek van de Mr. JaggernathLachmon- en de Corantijnstraat. Honderd elf bussen zijn gecontroleerd. Een van de bussen bevond zich illegaal op een route. De vergunning van deze buschauffeur is ingevorderd door de medewerkers van het ministerie van OWT. Totaal zijn er elf vergunningen ingevorderd.
Bij meer dan twintig van de buschauffeurs is gebleken dat zij een vonnis op hun naam hebben staan voor uitstaande boetes. Deze werden in de gelegenheid gesteld de boetes ter plaatse te voldoen om te voorkomen dat zij in hechtenis werden genomen.
De ANRS heeft eerder in de week ook voor een tweede keer scancontrole uitgevoerd bij de controle posten Stolkertsijver en Klaaskreek, waar er wederom een aantal verkeersvonnissen zijn geëxecuteerd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.