Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) rolt bende van vijf op

Vijf verdachten van wie Ashwin L. (61); Viali D. (29); Clayton L. (38); Milton W. (39) en Shaquille D. (21) zijn op donderdag 23 september na uitgewerkte informatie op verschillende locaties te Paramaribo en op een locatie te Wanica opgespoord en aangehouden door het RBTP.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat dit vijftal ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstallen middels geweldplegingen. Bij hun aanhouding zijn op de verdachten aangetroffen telefoontoestellen, breekwerktuigen, vier gascilinders, een opschuifbare ladder en een anderhalve slof sigaret. Twee voertuigen waarmee deze bende zich verplaatste zijn evenals de aangetroffen goederen door de politie in beslag genomen. Eén van de voertuigen was voorzien van een gestolen kentekenplaat. Kort hierna werden de vijf verdachten overgedragen aan de rechercheurs van Recherche Regio Midden.

De jongste verdachte Shaquille bleek na te zijn verhoord niets te maken te hebben met het onderzoek. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de overige vier verdachten, die bekenden zijn van de politie, hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.