Het niet nakomen bijdrage vaste lasten leidt tot mishandeling

De 31-jarige Wikash R. is op vrijdag 16 juli ter zake mishandeling van zijn zus door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.
De zus deed van deze mishandeling op donderdag 15 juli aangifte bij de politie. Naar zeggen van de aangeefster wonen zij en haar broer Wikash in afzonderlijke woningen die op hetzelfde perceel staan. Daarbij zijn er onderlinge afspraken gemaakt voor wat betreft de bijdrage die elkeen maandelijks moet doen om de vaste lasten te kunnen betalen.
Wikash verzuimt steeds weer om zijn bijdrage te doen, waardoor broer en zus vaker woordenwisselingen hierover kregen. De broer die wat alcohol had genuttigd, werd boos toen zijn zus hem hierover op 15 juli weer aansprak. Hij ging dusdanig tekeer, mishandelde zijn zus en bedreigde haar te zullen doden. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.
De driftige broer werd overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie. Na afstemming met het Opbaar Ministerie is Wikash door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.