Het Korps Politie Suriname maakt het volgende bekend

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) zal op zaterdag 2 juli mantelbuizen plaatsen op de kruising Marowijne- en Coesewijnestraat. In verband met deze werkzaamheden zal  er een wegomlegging plaatsvinden, omdat de kruising zal  worden afgesloten. 

Het verkeer  op de Coesewijnestraat dat komt vanuit de richting van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en gaat naar de richting van de Nieuw Weergevondenweg zal als volgt moeten rijden; Coesewijnestraat linksaf  Marowijnestraat, rechtsaf in de  Estabriëlstraat dan rechtsaf naar de  Metaalstraat om  tenslotte weer te komen op Coesewijnestraat en  de weg verder te vervolgen.

Het verkeer op de Coesewijnestraat dat komt vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg en gaat naar de richting  van de Jagernath Lachmonstraat zal als volgt moeten rijden;

Coesewijnestraat Linksaf,  Lawastraat Linksaf, Coermotibostraat rechtsaf, Marowijnestraat om tenslotte weer te komen op de Coesewijnestraat

De werkzaamheden zullen ongeveer twee dagen duren.

Aan weggebruikers wordt gevraagd hiermee rekening te houden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.