Het 5-jarige slachtoffer dat na verdrinking werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis was afgevoerd, overlijdt volgende dag toch nog, in ziekeninrichting

Het 5-jarig meisje L.T. is op dinsdag 8 augustus 2023 na een verdrinkingsgeval in het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Centrum kreeg op maandag 7 augustus 2023 omstreeks 20.17 uur n.m, melding van verdrinking in een zwembad aan de Mr. Eduard Brumastraat en deed de locatie aan voor onderzoek.
Bij aankomst van de wetsdienaren verklaarde de vader van het slachtoffer L.T. dat zijn dochtertje haar 5e verjaardag vierde en samen met andere familieleden waaronder acht jeugdigen zich daar bevonden om te zwemmen. Op een bepaald moment begaf hij zich naar de kantine om eten te kopen en liet de kinderen onder beheer van het oudste kind achter. Bij terugkeer zag hij zijn dochtertje bewusteloos op de grond liggen, waarbij een vrouwspersoon bezig was het kind te reanimeren. Van omstanders kreeg hij te horen dat zijn dochtertje kort te voren was verdronken en op de bodem van het zwembad lag. Het meisje werd voor medische hulp naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd alwaar zij ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting werd opgenomen. Het 5-jarig kind, liet het leven in de avond van 8 augustus 2023, in het ziekenhuis.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van L.T. door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.