Hesdy ingesloten voor twee strafbare feiten

De politie van ressort Centrum heeft Hesdy B. in de maand februari aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal in het ressort Centrum. Hesdy werd tijdens zijn daad op heterdaad betrapt door de wetsdienaren.

Bij de aanhouding verzette hij zich tegen de wetsdienaren en haalde een mes tevoorschijn om de politie te lijf te gaan. Het lukte de politiemannen hem het mes afhandig te maken. De kledingstukken werden in beslag genomen en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Er werden ook andere kledingstukken die hij vermoedelijk in een andere winkel heeft weggenomen op hem aangetroffen en in beslag genomen. De eigenaar van deze kledingstukken moet nog worden achterhaald.

Hesdy werd overgebracht naar het politiebureau en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Tijdens het onderzoek bleek dat Hesdy ook werd opgespoord in een aanrijdingzaak. Hij reed in de maand december een minder jarig kind aan de Gomperstraat aan. Na de aanrijding reed hij door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Het kindje liep lichte schrammetjes op en is door familieleden met een visum gebracht naar de huisdokter.

Door omstanders was het kentekennummer van het voertuig opgenomen en kon Hesdy in beeld worden gebracht. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs.

Hangende het verdere onderzoek is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten voor diefstal, wederspannigheid en het achterlaten van een slachtoffer in hulpeloze toestand na een aanrijding.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.