Herstel werkzaamheden Coesewijnebrug en toerit

Vanaf maandag 8 oktober tot en met zaterdag 10 november van dit jaar zullen herstelwerkzaamheden worden verricht aan de Coesewijnebrug en de toerit die leidt naar de brug..
Deze werkzaamheden zullen in 5 fases plaats vinden. Tijdens de fases 1 tot en met 4 zal een deel van de toerit en een deel van brug open worden gesteld voor het verkeer en wel van zes uur ‘s morgens tot en met vijf uur ’s middags; met uitzondering van voertuigen tot een gewicht van 4 ton of meer.
Voertuigen tot 4 ton of meer zullen gebruik moeten maken van alternatieve routes.
Vanaf vijf uur ’s middags tot en met de volgende ochtend zes uur zal de toerit en de brug afgesloten worden voor alle verkeer met uitzondering voor bestemmingsverkeer en voertuigen van hulpdiensten.
De fase 1 tot en met 4 zal vanaf 8- tot en met 31 oktober duren en fase 5 zal vanaf 1 november tot en met 10 november duren.
Voor aanvang en tijdens de werkzaamheden aan de brug zullen weggebruikers zo omstandig mogelijk geïnformeerd worden over de wijze waarop zij over dat deel van de brug zullen mogen rijden wanneer die tijdelijk open gesteld is.
Aan bestuurders van voertuigen die niet over de brug zullen mogen rijden zullen de alternatieve routes worden door gegeven.
Nadere berichten volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.