Heropening hulppost politie te Boskamp

In aanwezigheid van de wnd. Korpschef, de commissaris van politie Ruben Kensen, andere leden van het Korps Politie Suriname (KPS), het districtsbestuur en de bewoners aldaar, heeft op vrijdag 17 maart 2023 de officiële heropening van de hulppost van de politie in het Vissersdorp Boskamp te Coppenamepunt in het district Saramacca plaatsgevonden. Op initiatief van de districts commissaris van Saramacca Ch BANSIE-DOERGA is door Staatsolie het project gefinancieerd, terwijl de renovatie is geschied door medewerkers van het districtscommisariaat.

De heropening van dit politiebureau is opgezet en ingericht teneinde de basis politiezorg te bieden aan de plaatselijke gemeenschap. Hoofdinspecteur van politie MOHAN, de onlangs aangetreden gewestelijke politie commandant van Saramacca toonde zich zeer verheugd met deze hulppost. De leiding van het KPS is een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd tot het bereiken van deze mijlpaal zeer erkentelijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.