Hemradj aangehouden voor gijzeling

Wetsdienaren van de afdeling recherche van regio Paramaribo hebben op vrijdag 3 februari de 59-jarige Hemradj S. aangehouden. Een familielid deed op het politiebureau Munder  aangifte van vermissing van een 77-jarige man. Dit onderzoek werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Tijdens het onderzoek kwam de ondernemer Hemradj in beeld. Op 3 februari jl. werd er een inval gedaan bij de verdachte thuis. Het slachtoffer werd aan een stoel gebonden aangetroffen in de woning. door de wetsdienaren werd hij uit zijn benarde positie bevrijd. Hemradj die zich ook ter plaatse bevond, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Hemradj in verzekering gesteld. De verdachte verklaarde aan de politie uit wraak de bejaarde man die hem in schulden zou hebben gestort, te hebben gegijzeld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de recherche van regio Paramaribo.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.