Helper in de thuiszorg aangehouden voor mishandeling

De 62-jarige Dorine F. is op zondag 4 februari aangehouden voor mishandeling van haar 62-jarige collega door politie Latour. De twee vrouwen doen thuiszorg bij een hulpbehoevende tegen betaling.

De twee kregen mot met elkaar omdat de ene vond dat de andere helper de thuiszorg behoevende te veel voeding toediende met als gevolg veel meer sanitaire behoefte. De collega die de mening was toegedaan dat de voeding optimaal moest zijn, gaf de hulpbehoevende nogmaals te eten. Er ontstond een woordenwisseling tussen beide vrouwen, die uitmondde in een gevecht.

De ingeschakelde politie bracht de vrouwen over naar het politiebureau. Zij legden afzonderlijk hun verklaringen af. Uit het onderzoek bleek dat tijdens het gevecht Dorine haar collega heeft gewurgd tot dat deze in ademnood kwam. Toen liet zij haar los. Daarna sloeg zij haar als toegift op het hoofd met een deegroller.

Dorine is als verdachte van mishandeling aangemerkt en is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.