Heethoofd voor twee zaken aangehouden

Ivan P. (31) is op donderdag 4 februari door de politie van Latour aangehouden voor bedreiging en zware mishandeling.

Ivan deed op donderdag het politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen een vriend voor verduistering van een geldsbedrag. Tijdens die aangifte werd hij duidelijk herkend door de politie die hem opspoorde.

Ivan had het afgelopen jaar zijn vriendin bedreigd met de dood. De vriendin deed aangifte tegen hem en werd hij in verzekering gesteld. Na zijn in vrijheidstelling bedreigde hij zijn vriendin in de maand januari weer. De vriendin deed wederom aangifte tegen hem. De verdachte werd opgespoord, maar niet aangetroffen.

Een vriend van Ivan deed op donderdag aangifte tegen hem voor zware mishandeling. Volgens verklaring van de aangever moest hij drugs verkopen voor Ivan. De man kwam naar hem toe om het geld van de verkochte drugs op te halen.  Daar de vriend hem geen geld kon overhandigen, haalde hij uit boosheid een scherpvoorwerp tevoorschijn. Daarmee bracht hij de vriend enkele steken toe op het lichaam.

Het slachtoffer deed toen aangifte tegen hem. Met een visum is het slachtoffer voor medische hulp verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Kort daarna deed Ivan het politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen zijn vriend die hij heeft verwond. Hij werd toen herkend en aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ivan ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.