Heethoofd aangehouden en opgesloten

De 61-jarige Wadjad Ali B. is op vrijdagavond 06 maart ter zake bedreiging en zware mishandeling door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden en in verzekering gesteld.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Wadjad Ali de 27-jarige G.M. met een houwer heeft gekapt op een woonadres in het politie ressort Lelydorp. G.M. was met twee andere mannen, een buurman en buurvrouw gaan helpen om spullen te halen op hun oud woonadres. Op dat adres is een oudere zus van de buurman de hoofdbewoner. De buurman en zijn partner waren verhuisd nadat zij mot kregen met die zus.

Toen zij op het adres in kwestie arriveerden bleek de zus niet thuis te zijn. Haar jongere broer ,die nog een sleutel van dat huis had, ging naar binnen om de spullen te nemen. Terwijl hij daarmee bezig was kwam zijn zus thuis aan en begon ruzie met hem te maken. Hun zwager Wadjad Ali kwam kort daarna ook ter plaatse en begon iedereen daar te bedreigen met uitzondering van de zus. Op een bepaald moment haalde Wadjad Ali een houwer tevoorschijn en ging G.M. daarmee te lijf. G.M. werd gekapt aan zijn hand.

Zoals eerder aangegeven is Wadjad Ali, die in Nederland woonachtig is en op vakantie hier te lande is, door de politie aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.