Hardrijders afgestraft met invordering rijbewijzen

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van zondag 17 februari tot en met zaterdag 2 maart 151 verkeersdeelnemers bekeurd voor verschillende verkeersovertredingen. Zevenenvijftig (57) rijbewijzen van hardrijders zijn daarbij ingevorderd.

Andere geconstateerde overtredingen waaronder overschrijding van de maximum snelheid ( 57) ; rijden zonder gordel ( 33); negeren verbod links of rechts afslaan (10); rijden zonder rijbewijs (7); rijden op zodanige wijze (6); handmatig bellen (5); niet verzekerd en of rij- of voertuig niet gekeurd of herkeurd (4), werden met een bij wet vastgestelde geldboete afgestraft. Vierentwintig (24) verkeersovertreders hebben hun boete gelijk betaald.

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels. De weg waarover u rijdt of gaat is voor ons allen bestemd. Om geordend gebruik te maken van de wegen, dient u zich te houden aan de verkeersregels.

“Veilig verkeer een zaak van u en de politie. ”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.