Handtastelijke verdachte aangehouden

De politie van Munder heeft de 24-jarige Romano B. aangehouden nadat hij gepoogd heeft een jongedame te beroven. Een politieambtenaar van het ressort Leiding die op weg was naar het bureau merkte ter hoogte van de Napistraat op dat een bromfietser bezig was een jongedame haar borsten aan te raken terwijl hij tot haar sprak. Bij het zien van het politievoertuig reed hij op hoge snelheid weg.

De politieambtenaar vroeg aan de jongedame wat er aan de hand was. Zij verklaarde dat die bromfietser haar aan haar borsten betastte en heeft hij ook nog geprobeerd haar mobiele telefoon weg te nemen. De politieman zette gelijk de achtervolging in.

Omstanders die het geval zagen gebeuren, schakelden via de Centrale Meldkamer de politie van Munder in. De politieman reed de bromfiets klem en toen de verdachte merkte dat hij geen uitweg meer had, liet hij zijn bromfiets vallen en rende weg.

Het gelukte de politieambtenaar om de verdachte enkele straten verder aan te houden. Romano werd overgedragen aan de politie van Munder.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd Romano in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.