Halskettingdief kort na beroving aangehouden

De politie van Centrum heeft op woensdag 17 november de 29-jarige halskettingdief Moreno B. op heterdaad betrapt en aangehouden.

Moreno heeft een scholier van zijn ketting beroofd aan de Donineestraat. De scholier liep in de voornoemde straat en merkte dat twee jongemannen op de bromfiets langsreden. De bijrijder Moreno stapte van de bromfiets af en liep de scholier voorbij. Op een gegeven moment keerde Moreno terug en greep onverwachts naar de ketting van de scholier.

Het slachtoffer greep ook zijn ketting vast en kon voorkomen dat de hele ketting werd meegenomen door de rover. De surveillerende  politie die het geval van dichtbij zag, zette de achtervolging in. Moreno werd iets verder meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op hem is een deel van de ketting teruggevonden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Moreno in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.