Halsketting dief kort na beroving in de kraag gevat

Leden van de Bikers Unit hebben op dinsdag 6 juni de 37-jarige Shailesh O. kort na een straatberoving in de binnenstad aangehouden.

Shailesh beroofde aan de Jodenbreestraat een mevrouw van haar gouden halsketting. Na zijn daad koos hij het hazenpad. De benadeelde sloeg alarm en de surveillerende Bikerszijn in kennis gesteld. De wetsdienaren zetten de achtervolging in en hielden Shailesh ter hoogte van het oud veerplein aan. Op hem zijn er twee gouden halsketting terug gevonden, waaronder die van de benadeelde. Deze werd weer afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Het vermoeden bestaat dat hij de andere halsketting van iemand anders moet hebben weggerukt. De halsketting dief is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Centrum.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten. Tijdens onderzoek is gebleken dat er nog twee aangiften van diefstal van een mobiele telefoon en een halsketting tegen Shailesh zijn gedaan door benadeelden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.