Habituele drinker ingesloten

De politie van het ressort Flora heeft op zaterdag 15 december de 68-jarige Jiwanram B. alias ‘Bali’ aangehouden.
De wetsdienaren deden na de melding van mishandeling en bedreiging het adres in hun ressort aan. Daar aangekomen werd de 63-jarige echtgenote van Jiwanram aangetroffen. Zij verklaarde aan de politie dat Jiwanram alcoholist is.
Voorts dat hij haar ettelijke keren, gewapend met scherpe voorwerpen, met de dood bedreigt heeft wanneer hij in beschonken toestand verkeert. Dat hij de daad niet aan het woord kon voegen omdat zij steeds kans zag zichzelf in veiligheid te brengen.
Op die bewuste zaterdag was Jiwanram weer dronken en gewapend met een scherp voorwerp. Hij zou haar hebben vast gegrepen en gezegd dat hij haar in haar ogen zou steken. De aangeefster gaf verder aan dat het haar gelukte zich uit zijn greep los te rukken waarna zij zichzelf in veiligheid bracht door haar slaapkamer in te vluchtten.
Jiwanram, die stomdronken was, werd aangehouden. Hij had daarbij een scherp voorwerp in zijn bezit. Het voorwerp is in het belang van het politie onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jiwanram in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.