Habituele drinker en geweldenaar aangehouden en opgesloten door de politie

De 23-jarige habituele drinker Berto J. is op donderdag 15 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie op zijn woonadres aangehouden voor mishandeling. Zijn vrouw deed op woensdag 7 april aangifte van mishandeling tegen hem op het politie bureau voormeld.
Het slachtoffer heeft verklaart dat Berto vaak dronken thuis komt en op zulke momenten steeds ruzie met haar maakt. Op 7 april was dit weer het geval en werd zij zonder enige aanleiding met de platte kant van een scherp voorwerp geslagen. Haar zwagerin, zijnde een jongere zus van Berto, kwam tussen beide en wist erger te voorkomen. Daarbij heeft de jongere zus ook enkele klappen moeten incasseren van Berto. Het Lichaam van het slachtoffer/ aangeefster vertoonde sporen van mishandeling.
Berto verklaarde bij de politie dat hij onder invloed van alcohol was en niet wist wat hij deed. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering.
Vermeldenswaard is dat Berto een oud bekende van de politie is. Het is niet de eerste keer dat hij is aangehouden en opgesloten voor mishandeling.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.