Guyanese visser “Strongy” die collega voor homo uitmaakte, aangehouden door RBTW ter zake zware mishandeling

De 42-jarige Guyanese visser C.V. alias “Strongy” is op maandag 10 juni 2024 door het Regio Bijstand Team West (RBTW) opgespoord en aangehouden.

Tegen C.V. was er op zondag 9 juni 2024 aangifte van zware mishandeling gedaan door zijn collega visser P.R. (49) op het politiebureau Paradise. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat zowel de verdachte als de aangever vissers zijn en beiden op een appartementencomplex in het district Nieuw Nickerie verblijven. Het tweetal kreeg op 9 juni 2024 een woordenwisseling toen C.V. zijn collega visser P.R. voor homo had uitgemaakt. Daarnaast ging C.V. zijn collega P.R. met een scherp voorwerp achterna en bracht hem daarmee meerdere snijverwondingen toe op zijn lichaam.

Na zijn aanhouding werd C.V. ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Paradise. Het scherp verwerp is aangetroffen en door de politie in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte C.V. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.