Guyanese visser bekend als “smokey ” omgekomen na steekpartij

De politie van Livorno .kreeg op maandagmorgen 12 oktober melding dat een Guyanese visser bekend als “Smokey ” dood was aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger in de Vangbalstraat. Voorts dat het ontzielde lichaam steekverwondingen vertoonde.
De politie van Livorno ging ter plaatse en uit het voorlopige politie onderzoek is het volgende naar voren gekomen namelijk dat “Smokey” op zondagmiddag 11 oktober een heftige ruzie kreeg met een andere Guyanese visser bekend als “Boeri ”. Op een gegeven moment trok “Boeri” een mes teverschijn en stak “Smokey” daarmee in diens buikstreek.
De kapitein van de vissersboot bracht “Smokey” toen per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp. Na behandeling werd “Smokey” weer gebracht op de visserboot, alwaar hij de geest gaf. Vooralsnog zijn de juiste namen van “Smokey” en “Boeri” de politie niet bekend noch de medische instantie waar “Smokey” gebracht is voor medische behandeling.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van “Smokey” in beslag genomen voor obductie. “Boeri” die als verdachte is aangemerkt is voortvluchtig. Hij wordt opgespoord. Deze zaak is door de politie van het bureau Livorno , voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.