Guno krijgt woede aanval en kapt broer in nachtrust

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op dat moment nauwelijks aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
Onderzoek wees uit dat Guno in zijn slaap is verrast door zijn jongere broer, Refinio O. (35). Bij die gelegenheid bracht Refinio hem zonder enige aanleiding met een scherp voorwerp kapverwondingen toe aan zijn rechter bovenarm en aan zijn rechter hoofd. Het slachtoffer werd ter verpleging opgenomen op de 2e etage van de ziekeninrichting van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is onder behandeling van een chirurg. Refinio blijkt ook patiënt te zijn van de psychiatrische Centrum Suriname (P.C.S) en de familie is ook bekend met het feit dat hij woede aanvallen krijgt. Hij werd na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.