Grote hoeveelheid drug en geld aangetroffen bij gewapende drugsverdachten

De Narcotica Brigade heeft met ondersteuning van het Arrestatie Team (A.T.) bij een inval op woensdag 29 mei de 33-jarige Georgen S. en de 37-jarige Bien J. aangehouden ter zake overtreding van de wet verdovende middelen, overtreding van de vuurwapenwet en deelneming aan een criminele organisatie.

Volgens uitgewerkte informatie van de Inlichtingen Dienst van de Politie en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) moest op het adres in kwestie illegale drugs zijn. Verder dat de verdachten gewapend waren.

Bij de inval stuitten de rechercheurs van de Narcotica Brigade en het Arrestatie Team op iets meer dan zes kilogram cocaïne, een vuurwapen wapenonderdelen, munitie en een groot geldbedrag in Euro’s en Amerikaanse dollar.

Bien en Georgen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De drug, het vuurwapen, de vuurwapenonderdelen en het geld zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze zaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.