Grote groep verkeersdeelnemers beboet door de MSD

De Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie heeft in de periode van zondag 20 september tot en met zaterdag 26 september verkeerscontroles uitgevoerd op verschillende plekken binnen Paramaribo. Tijdens deze controles zijn 70 autobestuurders bekeurd voor het rijden in niet verzekerde voertuigen.
Zestig autobestuurders zijn op de bon geslingerd omdat zij hun voertuigen niet ter herkeuring hebben aangeboden. 51 verkeersdeelnemers zijn beboet omdat zij in voertuigen reden die niet voorzien waren van de vereiste nummerplaten. Voor het rijden op zodanige wijze zijn 54 verkeersdeelnemers op de bon geslingerd. Een autobestuurder die door rood licht had gereden werd ook beboet.
Voor het handmatige gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer zijn 79 overtreders beboet. Enkele van deze overtreders hebben hun boete ter plaatse voldaan.
De politie doet een beroep op een ieder om erop te letten dat de documenten van hun voertuigen in orde zijn alvorens zij deel gaan nemen aan het verkeer op de openbare weg.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.