Gregory ingesloten voor verkoop van nep goud

De 33-jarige Gregory W. is op vrijdag 8 maart door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting.

Volgens verklaring van een aangeefster begaf zij zich op vrijdag 8 maart in de buurt van de Centrale Markt, alwaar hosselaars ruw goud en of gouden sieraden opkopen.

Dat zij op een bepaald moment door Gregory,W. werd benaderd, die haar vroeg of zij wat had om te verkopen. Zij gaf hem te kennen dat zij juist ruw goud wilde kopen om een gouden halsketting voor haar zoontje te maken. Dat Gregory haar aangaf dat hij haar hiermee kon helpen voor de prijs van SRD. 265,- per gram. De aangeefster betaalde Gregory toen Euro 600,- voor wat zij dacht 17 gram ruw goud te zijn.

De aangeefster ging vervolgens met de gekochte stukjes metaal naar een goud opkoopbedrijf om die voor haar te branden tot één geheel. Toen een medewerker van het bedrijf het metaal begon te branden zag hij dat het zwart

werd. Hij hield de aangeefster toen voor dat het door haar aangeboden metaal nep goud was.

De benadeelde stapte naar de politie en deed aangifte van oplichting tegen Gregory. Diezelfde dag werd Gregory opgespoord en aangehouden door de politie.Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.