Goudopkoper opgesloten voor zware mishandeling

Op vrijdag 7 september is de 29-jarige goudopkoper Delano W. alias ‘Ghandala’ aangehouden en in verzekering gesteld door de politie van het ressort Centrum. Op zaterdag 11 augustus van dit jaar had hij een man steekverwondingen toegebracht aan diens arm en hoofd. Dit strafbaar feit vond plaats in de Steenbakkerijstraat.
Volgens verklaring van de aangever zoekt hij klanten voor goudopkopers zoals Delano,W. Van de goudopkopers ontvangt hij dan commissie. Op 11 augustus was dat weer het geval. Toen hij Delano naar zijn commissie vroeg reageerde die agressief en duwde hem. De aangever liep weg ter voorkoming van escalatie.
Toevallig zag hij de vader van Delano aankomen lopen. Hij besloot toen zijn beklag te doen bij de vader van Delano. Toen Delano dat zag liep hij op de aangever af en begon die te mishandelen in bijzijn van zijn vader. Vervolgens trok hij een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht de aangever hiermee steken toe. Na deze laffe daad vluchtte Delano weg en wist tot op vrijdag 7 september uit handen van de politie te blijven.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.