Goudopkoper door vrouw gelokt om beroofd te worden

>>>> Datum:  Donderdag 9 mei 2013

Goudopkoper  door vrouw gelokt om  beroofd te worden

Een goud opkoper is op zondag 5 mei  door een vrouw en twee mannen beroofd van een geldsbedrag in Euro’s.  Het slachtoffer werd door de vrouw opgebeld waarbij zij hem te kennen gaf dat zij in geldnood verkeerde en daarom haar gouden sieraden aan hem wilde verkopen. Voorts dat de goud opkoper naar haar bij een appartement moest komen aangezien zij geen geld had om vervoer naar hem toe te betalen. De goud opkoper ging vervolgens naar de vrouw in het appartement. Vrijwel gelijk nadat hij het geld voor haar neer geteld had stormden twee mannen het appartement binnen met vuurwapens in de hand. Onder bedreiging hebben zij het geld van de opkoper afgepakt waarna zij,samen met de vrouw de plaats verlieten. Daarvoor maakten van een auto gebruik.
Ook de exploitant van het appartement heeft aangifte van diefstal tegen de vrouw gedaan ,nadat hij ontdekte  dat een deel van de inventaris van zijn appartement verdwenen was. De vrouw had het appartement twee dagen te voren gehuurd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.