Gokker verwondt tegenstander na verlies

De politie van Livorno kreeg op zondag 7 mei een telefonische melding van een steekpartij op een adres in het ressort.

De wetsdienaren speelden hierop in. Bij aankomst op de plek verklaarden omstanders dat het slachtoffer Robert per eigen gelegenheid door andere vrienden is afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De verdachte Hugo D. (60) is niet aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat de twee vrienden, Robert en Hugo op de bewuste dag op een adres te Livorno zaten te dobbelen. Op een bepaald moment raakte Hugo al zijn geld kwijt en kon zijn verlies niet verwerken. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee vrienden. Vermoedelijk greep Hugo naar een bierfles die hij kapot sloeg en met één van de scherven bracht hij Robert verwondingen toe op het lichaam. Robert is voor medische behandeling opgenomen op de afdeling Chirurgie van het ziekenhuis.

Hugo is opgespoord en op maandag 15 mei aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na zijn voorgeleiding is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie welkom geheten in het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.