Gokker ‘Gio’ kan verlies niet verwerken en brengt tegenstaander messteken toe

De 43-jarige gokker Regillio P. alias ‘Gio’ is op donderdag 19 juli door de politie van ressort Flora aangehouden.
Regillio heeft in de vroege ochtend van vrijdag 13 juli tijdens een vechtpartij de 43-jarig Urbano L. enkele steken toegebracht met een scherp voorwerp. Deze steekpartij vond plaats aan de Floralaan. Regillio verliet de plaats voor de komst van de politie. Van omstanders werd vernomen dat het slachtoffer Urbano per eigen gelegenheid was afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.
Onderzoek wees uit dat de twee mannen gokten op een illegale goklocatie in de Floralaan. In eerste instantie won Regillio maar op een bepaald moment verloor hij al zijn geld. Dat maakte dat hij heel boos werd. In zijn boosheid geraakte hij in een woordenwisseling met Urbano met als gevolg een vechtpartij. Tijdens het vechten trok Regillio een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht zijn tegenstaander hiermee ettelijke steken toe in het bovenlichaam. Urbano op zijn beurt pakte een steen en gooide die tegen het hoofd van Regillio. Regillio rende weg terwijl Urbano in mekaar zakte.
Er moest operatief worden ingegrepen bij Urbano. Hij is inmiddels uit de ziekeninrichting ontslagen. De politie heeft Regillio op 19 juli aan de Licaniastraat aangehouden. Op hem is een schaar aangetroffen en in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is deze heethoofd in verzekering gesteld.
De eigenaar van de illegale goklocatie is eerder in de maand juli voor een ander strafbaar feit in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.