Giovanni voor diefstal middels geweldpleging, feitelijke aanranding en poging verkrachting ingesloten

Giovanni wordt ervan verdacht op donderdag 28 februari een vrouw te hebben beroofd van Srd 200,-. Voorts dat hij haar onzedelijk heeft betast en ook wilde verkrachten.

Volgens verklaring van de aangeefster was zij op zoek naar een huurwoning in het ressort Flora. Dat zij tijdens haar zoektocht in contact kwam met Giovanni. Giovanni moet de aangeefster toen hebben voorgehouden , dat hij een huurwoning ter beschikking had die zij direct mocht bezichtigen.

Dat het huis waar Giovanni haar naar toe gebracht had in deplorabele staat verkeerde. Dat zij vond dat Giovanni een loopje met haar nam en hem daarom te kennen gaf niet gediend te zijn voor zulke grappen.

Daarop moet Giovanni een mes tevoorschijn hebben gehaald en onder bedreiging met dat wapen nam hij SRD 200,-. van de vrouw weg. Hij wilde ook haar mobiele telefoontoestel afpakken maar de aangeefster zag kan het toestel in een bosschage te gooien.

Giovanni zou de aangeefster daarna hebben vast gegrepen waarna hij haar onzedelijk begon te betasten. Hij wilde haar ontkleden maar zij verzette zich hevig daartegen. Dat zij op een bepaald moment kans zag uit de greep van Giovanni te raken waarna zij weg rende en hulp zocht bij het personeel van een “Car Wash” in de buurt. De politie werd toen gelijk ingeschakeld.

De politie van Flora opende gelijk een klopjacht op Giovanni en op zondag 3 maart werd hij aangehouden. Giovanni ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten waarvan hij verdacht wordt. Voorts beweert hij 5 jaren geleden een relatie te hebben gehad met de aangeefster. De aangeefster ontkent dat ten stelligste en blijft bij haar verklaring, dat zij Giovanni voor die bewuste donderdag 28 februari niet kende.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Giovanni, hangende het onderzoek, door de politie van Flora in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.