“Gia” door Biker aangehouden

De 55-jarige Vivian H. alias “Gia” is op vrijdag 31 december door een lid van de Bikers Unit aangehouden aan de Mr. Eddy Brumastraat.
Het viel een politieman, die bezig was het verkeer in goede banen te leiden op dat de man een fiets voortduwde, waarvan het achterwiel niet draaide. De wetsdienaar hield de man staande en voelde hem aan de tand. Door zijn zenuwachtige houding en het feit dat hij niet kon verklaren waar de sleutel van het slot die op de achterwiel was geplaatst is, viel hij door de mand.
De politie stelde gelijk in de directe omgeving een onderzoek en de eigenaar van de fiets is achterhaald. Hij herkende zijn rijwiel positief en verklaarde zijn rijwiel goed op slot te hebben achtergelaten voor een winkel.
De benadeelde deed aangifte tegen hem op het politiebureau Centrum. “Gia” werd overgebracht naar de politie aan de Keizerstraat. Bij de voorgeleiding bekende hij de diefstal te hebben gepleegd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is “Gia” achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.