Gezin van vijf dakloos door woningbrand

Een gezin van vijf is op maandag 29 april dakloos geworden. Hun houten woning aan de Domburg Middenweg is tijdens hun afwezigheid totaal afgebrand. De oorzaak van de woningbrand is nog onbekend.

De politie van het ressort Domburg werd door het Command Center ingeschakeld voor de woningbrand. Daar aangekomen stond de woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten in lichterlaaie. De Brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. De gehele inboedel alsook een nieuwe bromfiets zijn verloren gegaan.

Volgens verklaring van een neefje die eveneens op het adres woont, waren er drie houten woningen op het perceel. Op een bepaald moment hoorde hij vanuit zijn woning een harde knal. Hij kwam naar buiten en zag dat de woning waarin het gezin van vijf verbleef in brand stond en sloeg gelijk alarm.

De twee andere woningen hebben schroeischade opgelopen. Er deden zich verder geen persoonlijke ongelukken voor.

De woning was niet tegen brand verzekerd. De Forensische Opsporing en de politie van het ressort Domburg zijn belast met het onderzoek van deze brand.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.