Gezin van zes aangehouden; vader in verzekering gesteld

De 45-jarige Dharminderkumar, S. meer bekend als “Moen”, zijn vrouw Sangeeta, S. en hun vier zonen Satish, R. ( 21), R.S (15), S.R. (14) en G.S. (12), zijn op dinsdag 14 januari door de politie van Santo Boma op hun woonadres in het district Wanica opgespoord en aangehouden.
Een benadeelde deed op die zelfde dag aangifte ter zake diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gascilinder bij de politie. Naar aanleiding hiervan stelden de wetsdienaren een grondig onderzoek in, op de plaats van het gebeurde alsmede een buurtonderzoek.
Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar en zijn zonen zich aan het strafbare feit schuldig hebben gemaakt. Volgens hun verklaring zagen zij toen de vader en zijn zonen via het achtererf naar de kippenren liepen en daarna de doksen en de kip wegnamen. De politie werkte deze informatie uit, waarna zij over gingen tot de aanhouding.
De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna zij in de auto van de moeder werden geplaatst. Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht. Ondanks de verklaringen van de zonen, ontkennen de ouders zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.
De gascilinder is nog niet achterhaald.
De hoofdbewoner Dharminderkumar is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de moeder en de vier zonen na verhoor zijn heen gezonden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.