Geweldenaar in de kraag gevat

De politie van Latour heeft op maandag 5 juni Anthony L. (44) achter slot en grendel geplaatst.

Anthony die bekend staat als een geweldenaar te de Goede Verwachting heeft op de bewuste dag samen met twee neefjes een buurtbewoner aangevallen. Het slachtoffer was water gaan tappen bij de openbare kraan. Zonder enige aanleiding liep Anthony hem tegemoet en viel hem aan. Twee neefjes van de geweldenaar, ene Mitchel en Ata zagen kans de andere jongeman te overrompelen en hem vast te houden. Anthony haalde op een bepaald moment een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht de buurtbewoner een steekverwonding toe.

De wetsdienaren arriveerden na de melding van de steekpartij op het adres en hielden de agressor aan. De twee neefjes zijn voortvluchtig. Het scherp voorwerp is niet gevonden. Anthony is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de hij  ingesloten.

Het slachtoffer is per eigengelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was ter observatie opgenomen. Aan de opsporing van de twee neefjes wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.