Geweldenaar achter slot en grendel gezet

De 37-jarige verdachte Guillaume, O. is op dinsdag 2 april door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.
De verdachte Guillaume maakte zich op die bewuste dinsdag schuldig aan mishandeling en bedreiging van zijn ex-zwager Roche O. Alsook vernieling van diens auto. Volgens verklaring van Roche gaat het om een oude vete.
Op de boven vermelde dag kwam Roche in een file terecht aan de Waterkant. Terwijl hij in de file was zag hij Guillaume lopend in de richting van zijn voertuig komen, Toen Guillaume dichtbij was raapte hij enkele stenen op en bekogelde de auto van Roche met die stenen. Daarbij bedreigde hij Roche ook met de dood. Roche verklaarde verder, dat hij uit vrees in zijn auto bleef zitten en die helemaal afsloot. Het gelukte Roche uit de file te geraken en op dat moment zag hij leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) in een pro wagen. Hij stopte de wetsdienaren en stelde die in kennis van het gebeurde.
Guillaume, die zich nog in de directe omgeving bevond, werd op aanwijzing van Roche door de politieambtenaren staande gehouden. In bijzijn van de politie bracht Guillaume zijn ex-zwager Roche toen een vuistslag in het gelaat toe en verzette zich hevig tegen de politieambtenaren toen die hem wilden aanhouden. Met enige moeite gelukte het de RBTP-leden om Guillaume in de boeien te slaan en over te brengen naar het politie bureau Centrum.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Guillaume, O. door de politie in verzekering gesteld ter zake: mishandeling, bedreiging, vernieling en verzet tegen politieambtenaren tijdens de rechtmatige uitoefening van hun bediening.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.