Geweldenaar achter slot en grendel gezet

De 29-jarige Abdoelgafar is op maandag 9 augustus door de politie van het bureau Zanderij in de boeien geslagen.
De politie was in de avond van zondag 8 augustus ingeschakeld, aangezien Abdoelgafar tekeerging met zijn familie op een recreatieoord in het district Para. Daarbij zwaaide hij met een scherp voorwerp en deed bedreigende uitlatingen naar de familieleden toe. De beheerder en enkele medewerkers van het oord kwamen ertussen en vroegen Abdoelgafar de plek te verlaten. Terwijl Abdoelgafar tekeerging had men de politie gebeld.
Abdoelgafar was reeds vertrokken toen de politie van Zanderij ter plaatse verscheen. Na enige tijd keerde hij terug naar het oord gewapend met een jachtgeweer. De politie werd weer ingeschakeld. Waarschijnlijk had Abdoelgafar dat door en wilde weg rijden. Dat is hem niet gelukt, omdat de politie hem klemreed. In het voertuig van de verdachte werd een scherp voorwerp en een jachtgeweer met 4 hagelpatronen aangetroffen door de politie. Deze wapens werden door de politie in beslag genomen en werd Abdoelgafar in de boeien geslagen. Op dat moment bleek hij behoorlijk onder invloed van alcohol te verkeren. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering werd hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.